Tankar Från Verkligheten....

Alla inlägg under augusti 2012

Av thoughtsofelle - 8 augusti 2012 23:11

Vilken match! Stort grattis! Bra spelat!

Förutom bollen som spelades fram och tillbaka och vid vissa stunder snuddade vid nätet så fanns det nåt annat nästan lika spännande under matchen. Äntligen fick jag svar på varför kungen inte var hemma när jag hälsade på. Han var ju såklart på handbollen. Dumma Elli som inte fattade det med en gång. Coolt att kungen också kan göra high five!
(jag säger ju att han är helschysst)

Av thoughtsofelle - 8 augusti 2012 18:18


Jag är på jakt efter en diskret helsvart bikini som inte drar någon uppmärksamhet vare sig till sig själv eller personen som bär den. Den får gärna ha nåt slags push så att jag inte ser helt platt ut (även om jag kanske är det) och bilringarna (badringarna!!!) får gärna hållas intryckta. Tror ni att den existerar? Självklart inte. Idag på rean hittade jag ett substitut för den vilket får duga så länge....



Det fina med att handla på rea är att man inte måste välja, man kan köpa flera om man inte kan bestämma sig (för samma pris som det hade kostat för ett plagg till ordinarie pris) och ändå känna att man gjort årets kap! Win win!

Av thoughtsofelle - 8 augusti 2012 00:27

På sistone har jag fått in fukt i garderoben. Det som brukade vara mina favoritkläder är numera helt osmakliga och allt annat än favoritplagg...

Hm, hur kommer sig detta då? Tja, jag avskyr att springa, men det är knappast hela sanningen. Det finns folk som är betydligt äldre och borde ha betydligt sämre ämnesomsättningen som är i bra mycket bättre form rent utseendemässigt utan att springa en enda meter. Träningsmotivationen finns inte. Skicka gärna ut mig på en två timmars promenad i lagom mak men glöm allt som kräver flås. Jag är helt motiverad och kommer tröttna direkt.

Jag har en teori och den går ut på att jag fikar mer än medelsvensson och framförallt mer än vad jag brukade göra. Kom på mig själv med att ha fikat inte mindre än tre gånger idag. Som om inte det vore nog så har jag druckit 3 glas sötad dricka. Jag önskar att jag kunde säga att det är en engångsföreteelse men det här har dessvärre blivit en otroligt dum
Och tråkigt nog god ovana. Med lite avancerad huvudräkning kan man då räkna ut att jag idag (och de flesta andra dagar) har fått i mig omkring 1000 extra kalorier. (????!!!?!??!??!?)

För mig är en vaniljbulle till kaffet det som sätter guldkant på tillvaron men det är lite lockande att prova att skippa "bara" dessa tomma kalorier och se vilken effekt det får.

Av thoughtsofelle - 7 augusti 2012 20:44

Han var såklart inte hemma. Eller också så satt han och Silvia i en trädgårdsmöbelgrupp i äkta plast runt hörnet av sitt lilla "hus" bortom synhåll för alla nyfikna turister. Såg ingen "Seppo" heller. Lite av en besvikelse faktiskt. Jag tycker att kungen verkar vara en helschysst kung. Lite outside the box på ett underhållande sätt. När andra kunglugheter poserar med välstylade frisyrer och kläder från berömda modehus poserar kungen i REGNHATT!!! Störtskönt!

Det hade varit trevligt att få göra ett litet besök hemma hos kungen och se hur han och Silvia har det. Undrar om dom också myser framför Solsidan i myskläder på söndagarna? Eller har kungen kanske inte tid med sånt? Han har ju trots allt en gräsmatta modell XXL och ett antal buskar som ska skötas...

Av thoughtsofelle - 7 augusti 2012 19:26

Kina slott såklart. Obebott såklart. När kan jag flytta in?


När jag blir kung ska jag också skaffa mig en egen allé!


Blivande ved till kungens alla 97 kakelugnar?



Av thoughtsofelle - 7 augusti 2012 13:57

Nu är det bevisat. (eller åtminstone att det är otroligt dumt att inte tro på det och använda solkräm)

Av thoughtsofelle - 6 augusti 2012 23:12


Äääääntligen Troville!!!! ( Or???)


Min nya frilla i profil. This is the shit! Kom ihåg vem som var först!


Castle made of stones.....


Idag har jag gjort min jungfrufärd till Sandhamn. När "lantisar" kommer till stan blir de kulturella skillnaderna uppenbara. Armbågarna kanske inte alltid är dom vassaste och ibland kan detta leda till att de enda lediga platserna att parkera rumporna på råkar vara de där varmluften och oljudet (läs det öronbedövande dånet) från båtens maskinrum sprutar ut. Åka skärgårdsbåt är inte så enkelt som man kan tro men övning ger färdighet!


Är man på Sandhamn så är ett besök på Troville ett obligatorium. Efter en lång promenad, ett gäng koppar kaffe och ett lass sand i skorna anlände vi till den långa fina stranden. Det var helt klart värt mödan och efter en stunds betraktelser från en sten på stranden konstaterades det att ingen utomlandsresa i världen kunde slå just den stunden. Efter ytterligare en lång fotvandring, en drös misslyckande mackakast och massor av funderingar om vad det är för människor som faktiskt kan överleva i denna vackra men primitiva tillvaro, utan bil och beroende av en båt som bara behagar att gå ett par gånger per dygn, anlände åtta stycken trötta fötter till den lilla hamnen igen och sandhamns "centrum". Vid en anblick på den lokala kartan kunde vi konstatera att vi hade promenerat runt nästan hela ön. Den enda del som vi missade var....just det, Troville. Den fantastiska långa fina sandstranden var inte någon sandstrand de lux. Det var bara en sandstrand i mängden och lite besviket kan jag konstatera att det inte går att bocka av Troville från min "to-do-list".


Just ja, SANDHAMN - CHECK!


(fråga inte om "frisyren" okej?! Det blåser i skärgården...)



Av thoughtsofelle - 4 augusti 2012 22:41

Ibland känns livet rätt fulländat! Me and my love   


Fint väder, fin utsikt, underbara ljud av vågor som kluckar mot klipporna i sällskap med universums finaste kille! *njuter*

Ovido - Quiz & Flashcards